Welkom op Fennefoss camping


Camping Fennefoss/ Evje is een kleine , gezellige familiecamping , die uitkijkt over de rivier de Otra, waar u uitstekend kunt vissen.

Onze camping bestaat uit 14 hutten met diverse afmetingen en 10 kampeerplaatsen.


De faciliteiten bestaan uit: 1 toilet/douche gebouw met 2 douches 10 kr, 8 wastafels met warm en koud water, 2 herentoiletten en 2 damestoiletten. Tevens is ere en afwasgelegenheid met 2 afwasbakken met gratis warm water. Aan de achterkant van het toiletgebouw kunt u uw chemisch toilet legen en reinigen. Op de camping staan speeltoestelen voor de kinderen.


Het gezellige plaatsje Evje ligt op 2 kilometer van de camping en is zowel te voet, per fiets en auto goed bereikbaar. Evje heeft een ruim winkelaanbod en faciliteiten.

Ook in de omgeving  van onze camping is van alles te doen, diverse wandelroutes vanaf de camping, mineraal groeves, goede vis mogelijkheden, go-kartbaan, musea’s en exposities. U vindt bij bezienswaardigheden op onze site nog meer aktiviteiten.


Elanden kunt u elke avond met de schemering zelf gaan bekijken in de natuur, wij vertellen u waar en u gaat zelf op pad.


Wij doen er alles aan om het u naar het zin te maken. Belangrijk voor ons is schoon sanitair, opgeruimde camping, gezelligheid en een goed contact met onze gasten. Mocht u belangstelling hebben of heeft u nog vragen , bel of mail dan gerust. Wij hopen u graag als gast te ontvangen.