Velkommen til Fennefoss camping.

 

Camping Fennefoss / Evje er en lite, vennlig familie campingplass, med utsikt over elva Otra, hvor du har godt fiskelykke. Vår camping har 14 hytter med forskjellige størrelser og 10 telt og/eller campingvognplasser.


Fasilitetene inkluderer: 1 toalett / dusj bygning med 2 dusjer (10kr), 8 vasker med varmt og kaldt vann, 2 herre og 2 dame toaletter. Det er også mulighet til å vaske opp der da er 2 vaskeservanter med varmt vann og vaskemiddel. På baksiden av toalettbygningen kan du tømme og rengjøre ditt kjemiske toalett. På campingen er der også en lekeplass for barna.


Den koselige plassen Evje er 2 kilometer fra campingen og er lett tilgjengelig til fots, på sykkel og med bil. Evje har et bredt utvalg av butikker og fasiliteter.


Også i nærheten av campingplassen er det nok å gjøre, flere fotturer, mineralgruver, gode fiske alternativer, go-karting, museer og utstillinger. Du vil finne flere attraksjoner på nettsiden.


Hver kveld i skumringen kan du se elg i naturen, og vi forteller deg hvor du kan se de.


Vi gjør alt for å gi mening til deg. Viktig for oss er: rent toalettbygg, ryddig område, omgjengelighet og god kontakt med våre gjester.

Hvis du er interessert eller du har spørsmål, kan du gjerne ringe eller sende en e-post. Vi ønsker deg velkommen til vår camping.